Ce iti oferim?

Formatie Nunta

Iti oferim Gratuit!

Semneaza acum un contract cu noi si vei beneficia absolut Gratuit de tot ceea ce se afla in aceasta pagina.

playlist

PLAYLIST PERSONALIZAT

Ai un playlist cu melodii preferate?
Acum ai aceasta oportunitate absolut GRATUIT.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un e-mail cu playlistul tau preferat pe care vrei sa-l asculti la petrecerea ta iar noi il vom invata special pentru tine, indiferent de genul muzical, rock, pop, dance, disco, reggae…

dansatori

TRUPA DE DANS

Moment de 15 minute si o demonstratie de dans direct cu publicul!
Ca la orice petrecere mondena si la orice eveniment special mancarea, vinul si muzica au un rol foarte important. Mancarea buna pentru un eveniment conteaza foarte mult dar de multe ori ne moleseste, aici intervenim noi Trupa Melodi cu grupul nostru de dansatori care va antreneaza si va indeamna la un show incendiar.

mp3

INREGISTRARE PLAYLIST MP3

Pe langa momentele exceptionale si muzica diversificata pe care ti-o oferim, iti punem la dispozitie prin tehnologia aparaturii pe care o avem si o folosim pentru evenimentul tau, toata muzica ce se va canta in seara evenimentului in format mp3. Toate acestea sunt gratuite si sunt materiale ce iti vor ramane pe tot restul vietii pentru a te bucura mai repede de show-ul de exceptie din seara evenimentului tau.

dj evenimente

DJ IN PAUZELE FORMATIEI

Dj – Oferind calitate si profesionalism, noi, Trupa Melodi nu vrem sa lasam nici un moment din evenimentul tau fara sunetul muzicii, de aceea iti oferim inca un serviciu gratuit care are un mare effect intr-o seara incendiara un DJ sustinand toate momentele in care noi ne pregatim show-urile urmatoare.

Oferim servicii muzicale de inalta calitate pentru

 • Spectacole;
 • Nunti;
 • Botezuri;
 • Pub-uri;
 • Petreceri corporate;
 • Petreceri private;
 • Alte evenimente.

Genuri de muzica pe care le abordam

Muzica internationala (dance, rock’roll, latino, reggae, slow, blues, etno-dance)
si muzica populara romaneasca din toate zonele tarii.

Formatie de nunta

Melodi-O formatie de nunta perfecta pentru evenimentul tau avand in componenta:2 solisti vocali si solisti instrumentisti (tambal, Clape, sax, acordeon, trompeta, percutie, chitara bass). O formatie de nunta ce isi doreste sa-ti transforme evenimentul intr-un show de mare valoare. Componenta trupei este creata in conceptul de a canta toate genurile muzicale mai ales folclorul romanesc autentic. Avand aceasta diversitate de instrumente in formatia de nunta ne permitem sa cantam muzica live 100% avand in repertoriu peste 200 de cover-uri romanesti si internationale.

Formatie Nunta

Formatie evenimente corporate

Nu e nimic mai frumos decat sa te distrezi alaturi de prietenii cei mai apropiati pe o muzica super de caliate a unei trupe care fara nici un efort te face sa te simti cu adevarat la un eveniment de 10 stele. Daca esti in cautarea unei trupe de cover-uri pentru petrecerea firmei, sau iti doresti sa organizezi un party pentru partenerii tai de afaceri, Trupa Melodi vine cu solutia perfecta pentru a-ti transforma evenimentul intr-o super petrecere. Ce iti oferim in plus fata de ceilalti!

 • Show la toate instrumentele,distractie fara limita,karaoke si mult dans;
 • O aparatura si aplificare de sunet de ultima generatie pentru un sunet fidel si discret;
 • Playlist (repertoriu de cover-uri internationale anii 70,80,90) (Slagare romanesti de neuitat)(Muzica traditionala romaneasca)(Muzica de petrecere si pahar);
 • Un inginer de lumini cu o scene care iti va lumina ringul si sala toata;
 • Un dj care iti sta la dispozitie nonstop.

Trupa Melodi – Colaboratori!

Dintr-o mare experienta muzicala pe care Trupa Melodi o are si din toate proiectele avute in tot parcursul lor muzical pana acum,acestia va pun la dispozitie o gama foarte larga de muzicieni care ar putea colabora cu trupa in seara evenementului dumneavoastra.Toti acesti mari muzicieni pot sa se alature trupei la un pret super rezonabil pentru o seara deosebita.

Republic Production
Ovi Jacobsen
Paula Seling
Andreea Banica
Alex Velea
Connect-R
Spik
Pepe
AMI
Aurelian Temisan

Ionut Dolonescu
Margareta Clipa
Laura Lavric
Mioara Velicu
Adriana Ochisanu
Gabriela Manole Diaconescu
Vasilica Tataru
Matilda Pascal si Stefan Cigu
Gheorghe Zamfir
Cristian Nastase Si Grupul sau
Dorin Buldumea si grupul sau din republica moldova
Sergiu Pavlov si gupul sau de exceptie din Chisinau

FORMATIE NUNTA

Melodi Stage

Un rol foarte importantat la un eveniment il are scena de lumini care face ca evenimentul sa-si capete diferite culoari. Toate acestea, evident prin ajutorul unui ritm al unei muzici antrenante.

Call Now Button